Pravo na informaciju ostvaruje se podnošenjem zahtjeva Javnoj ustanovi Natura Slavonica. Ukoliko se zahtjev podnosi pisanim putem, potrebno je ispuniti Obrazac zahtjeva za pristup informacijama ili Obrazac zahtjeva za ponovnu uporabu informacija koje možete poslati:

  • na adresu Javne ustanove Natura Slavonica, Petra Krešimira IV. br. 1, 35000 Slavonski Brod;
  • na broj faksa: 035 409 042
  • elektroničkom poštom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • donijeti osobno u prostorije Javne ustanove radnim danom od 7.00 do 15:30 sati.

Ovdje možete preuzeti Obrazac zahtjeva za dopunu ili ispravak informacije .

Prilikom podnošenja zahtjeva nije potrebno platiti dodatnu naknadu uz obrazac. Materijalni troškovi i troškovi dostave biti će utvrđeni temeljem Kriterija za određivanje visine naknade stvarnih materijalnih troškova i troškova dostave informacije Narodne novine br. 12/14

Službenica za informiranje Javne ustanove Natura Slavonica je Vesna Andrić. Možete ju kontaktirati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefon 035 409 043.

Zamjenik službenice za informiranje je Josip Bodrožić-Džakić, dipl. ing. Možete ga kontaktirati  na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 035 409 042.

Pravna osnova: